Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

5+1 Παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Η σύγχρονη γυναίκα είναι πάντα στο τρέξιμο, αυτός είναι και ο λόγος που καθιστούν τα παπούτσια της υψίστης σημασίας! Πρέπει να είναι άνετα, αλλά  και πολύ κομψά! Τα παπούτσια άλλωστε είναι το πιο σπουδαίο αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας, να της ανεβάσει την αυτοπεποίθηση αλλά και να αλλάξει, τελειοποιώντας, ένα ολόκληρο ντύσιμο.
 Σίγουρα στη ντουλάπα σας διαθέτετε παπούτσια όλων των σχεδίων αλλά και χρωμάτων, υπάρχουν ωστόσο 9 τύποι υποδημάτων που κάθε μία από εσάς θα πρέπει να έχει στην κατοχή της. Έχοντας ένα από κάθε είδος στη γκαρνταρόμπα σας, θα έχετε σίγουρα ένα ζευγάρι παπούτσια που θα ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα.
 Ταιριάζουν με τα περισσότερα αν όχι με όλα μας τα ρούχα. Ευέλικτες, κομψές, άνετες  και κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις, είναι πάντα θηλυκές και κλασικές. Φορέστε τις με τζιν, φόρεμα και ζιπ κιλότ. 
γυναικειες μπαλαρινες
Δίνουν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια είναι πιο μακριά. Οι γόβες ταιριάζουν με όλα,
είναι πάντα στη μόδα και το καλύτερο κίνητρο για να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα είναι
ότι δεν υπάρχει πιο ιδανική λύση για όταν δεν μπορούμε να αποφασίσουμε με τι να συνδυάσουμε το σύνολο μας
γυναικειες γοβες
Φοριούνται συνήθως στο γυμναστήριο, όμως συνδυάζονται άψογα με αθλητική και όχι μόνο εμφάνιση, για κάθε μέρα. Ταιριάζουν απόλυτα με τζιν. Φυσικά μας είναι απαραίτητα για διακοπές, βόλτες και τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου ώστε να μένει αξέχαστη η κάθε στιγμή και να είμαστε πραγματικά άνετες.
γυναικεια sneakers
Το παπούτσι του χειμώνα που μας ζεσταίνει και με το ιδανικό του μήκος,
μέχρι τον αστράγαλο, είναι κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις.
Τα μποτάκια φοριούνται τέλεια από τζιν μέχρι φόρεμα, από το γραφείο μέχρι μια βόλτα για ψώνια.
γυναικεια μποτακια
 Ένα κομψό πέδιλο μπορεί να συνοδεύσει μια γυναίκα από το γραφείο
μέχρι το βραδινό ποτό. Με λεπτά ή πιο χοντρά λουράκια,
με έντονα χρώματα ή στην ασφαλή επιλογή του μαύρου δίνουν σε κάθε γυναίκα τον δικό της τύπο.
γυναικεια πεδιλα
Κανένα άλλο παπούτσι, δεν είναι τόσο διαχρονικό όσο η κλασική μαύρη γόβα. Αριστοκρατική και κομψή. Ένα must-have για όλες τις γυναίκες που αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Είναι αρκετά διακριτική για καθημερινή χρήση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα πιο όμορφα νυφικά παπούτσια από τον BILERO SHOES. Από τις elegant λευκές νυφικές γόβες με λεπτομέρεια σε δαντέλα , τα ultra – ρομαντικά νυφικά πέδιλα από δέρμα και σατέν κορδέλες σε blush pink, μέχρι και την ψηλοτάκουνη εξώφτερνη γόβα από δέρμα με stylish διαφάνειες και δέσιμο με λεπτή κορδέλα… we are so in love! 

Τα πιο ωραία ζευγάρια παπούτσια με τα οποία μπορείς να περάσεις όλο το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ, το ίδιο και τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα συντροφεύσουν τις εμφανίσεις σας. Ανάμεσά τους, βεβαίως, κι όλα εκείνα τα ζευγάρια παπούτσια με τα οποία θα περάσουμε το καλοκαίρι. Η ζέστη του καλοκαιριού επιβάλλει παπούτσια «ανοιχτά» και άνετα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να είναι ζευγάρια που θα ξεχωρίζουν. Δίπλα στα αγαπημένα μας φλατ σανδάλια, τα slides και τις εσπαντρίγιες, υπάρχει πάντα μια θέση για ψηλές πλατφόρμες και πέδιλα με « τακουνάκι »  για τις πιο σικ εμφανίσεις, ενώ φυσικά από τις συλλογή - και τις βαλίτσες των διακοπών- δεν πρέπει να λείπουν οι σαγιονάρες αλλά και τα sneakers . Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με όλα τα ζευγάρια παπούτσια που θα χρειαστείς γι' αυτό το καλοκαίρι, ανάμεσά τους και οι hot τάσεις: 1- Φλατ σανδάλια 2- Mules 3- πέδιλα 4- Oxford 5- Sneakers  6-  Μπαλαρίνες 7- Πλατφόρμες  8- σανδάλια  9- Γόβες 10- Γυναικεία Παπούτσια

ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Τα  νυφικά  σας  παπούτσια  είναι εξίσου σημαντικά με το νυφικό σας. Ίσως ακόμη πιο σημαντικά, πρώτον γιατί θέλετε να είναι άνετα και δεύτερον γιατί πιθανόν θα θέλετε να τα ξαναφορέσετε. Εκτός αυτού είναι  νυφικά  και θέλετε να εντυπωσιάζουν και αυτά….(κι ας είναι στα πατώματα) Οι παρακάτω 10 συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε πιο σωστά τα  παπουτσάκια  σας: 1.   Το κόστος. Είναι το πρώτο που πρέπει να επικεντρωθείτε. Αν θέλετε  οικονομικά παπούτσια , τότε τα  χειροποίητα παπούτσια  δεν είναι στις βλέψεις σας. Οπότε από εκεί θα ξεκινήσετε. 2.  Αν έχετε σκοπό να φτιάξετε  παπούτσια  σε κάποιον τεχνίτη θα πρέπει να το κάνετε πολύ σύντομα. Οι πρόβες του νυφικού γίνονται με τα  παπούτσια  σας, ώστε να σας φτιάξει η μοδίστρα το σωστό μήκος στο  νυφικό  σας. Επειδή, λοιπόν, οι τεχνίτες συνήθως αργούν,  τότε αυτά θα πρέπει να τα παραγγείλετε πριν κάνετε τις τελικές πρόβες. Αν αγοράσετε, τότε θα πρέπει κι αυτά να τα έχετε αγοράσει πριν την τελικ